Fylkesbiblioteket > Om oss > Aktuelt > Gratis e-bøker til alle i Sør-Trøndelag

Gratis e-bøker til alle i Sør-Trøndelag

Det er enkelt å komme i gang. Alt du trenger er et lånenummer med tilhørende PIN-kode fra ditt bibliotek og appen eBokBib. eBokBib laster du ned fra Google Play eller App Store. Har du ikke lånekort så får du det på ditt lokale bibliotek.

Inntil 10 e-bøker kan lånes av gangen, med en lånetid på to uker. Strekker ikke tiden til, og boken ikke har venteliste, kan låner selv fornye lånet én gang.
Og gledelig for mange: med e-boklån slipper låneren purringer fra biblioteket – bøkene leveres automatisk inn etter to uker.

Ordningen er organisert av Sør-Trøndelag fylkesbibliotek, og er et spleiselag mellom fylkeskommunen og folkebibliotekene i Sør-Trøndelag. 25 kommuner og 19 videregående skoler i fylket er med i tilbudet.

Frode Pettersen
Sist oppdatert: torsdag 12. juni 2014