Fylkesbiblioteket > Om oss > Aktuelt > Gratulerer til Orkdal folkebibliotek

Gratulerer til Orkdal folkebibliotek

Ved overrekkelse av prisen ble mange gode grunner for valg av nettopp folkebiblioteket nevnt:

- Biblioteket utvikler tjenestene sine og  er viktig for å skape økt bruk av sentrum
- På biblioteket får du all den informasjonen du trenger, gratis!
- Biblioteket har alt av bøker, også e-bøker. PC og trådløst nett – for alle.
- Biblioteket tilbyr magiske lesestunder for de minste, og har sommerles-kampanjer for barn
- På biblioteket kan du treffe forfattere og spennende formidlere

Og ikke minst: «Vi har lett for å ta biblioteket som en selvfølge. Med Trivselsprisen vil Orkanger Vel markere at vi setter pris på tilbudet, oppmuntre folk til å bruke biblioteket mer og oppfordre Orkdal kommune til å utvide åpningstidene»

Mer informasjon om og bilder fra utdelingen her:

Sør-Trøndelag fylkesbibliotek gratulerer ansatte ved Orkdal folkebibliotek med prisen – vel fortjent med tanke på alt det gode arbeidet som gjøres!

Og – berømmer Orkanger Vel for å ha lagt merke til, og med prisen skapt blest om, folkebiblioteket som del av den viktige kulturelle grunnmuren, for alle! Slik det skal være i ethvert lokalsamfunn. I Orkdal har de fått det til!