Fylkesbiblioteket > Om oss > Aktuelt > Hva skjer i ditt bibliotek?

Hva skjer i ditt bibliotek?

SpørsmåltegnVi på fylkesbiblioteket vil gjerne følge med på hva som rører seg på kultur- og bibliotekområdet i alle kommunene. Det samme tror vi gjelder alle bibliotekene i fylket. Informasjonen er viktig for best mulig samarbeid i fylket,  men og som en markedsføring av alt det bra som skjer. Vi scanner forøvrig en del av artiklene,  og legger de på nettsiden vår.

Her på fylkesbiblioteket abonnerer vi på en del lokalaviser, og merker oss både stoff om lokalhistorie, boktips, artikler om arrangement i bibliotekene, nye lokaler i bibliotekene, planer på kulturområdet, prosjekter, budsjett, bibliotekstatistikk, samarbeid bibliotek-skole mm og har relativ god oversikt. Det kan likevel skje at artikler glipper for oss, eller at vi ser de i seineste laget. Det hadde derfor vært flott om dere kunne tipset oss og andre bibliotekledere i fylket hvis dere visste om relevant stoff i avisene. Så sikrer vi at alle er fullt oppdatert på hva som skjer, og også kan få idéer til bibliotekutvikling i egen kommune.