Fylkesbiblioteket > Om oss > Aktuelt > Hvordan låne e-bøker

Hvordan låne e-bøker

Lån hva du vil. Når du vil. Hvor du vilnettbrett

Prosjektet er et samarbeid mellom alle bibliotek i fylket og STFK. Etablering og drift ut 2014 er et spleiselag mellom fylkesbiblioteket og fagenhet for videregående opplæring.
Dette gir elever ved de videregående skolene og innbyggerne i alle kommuner mulighet til å låne e-bøker gratis til sitt nettbrett eller mobil. Det er enkelt å komme i gang. Alt du trenger er et lånenummer med tilhørende PIN-kode fra ditt bibliotek og appen eBokBib. eBokBib laster du ned fra Google Play eller App Store.

Last ned eBokBib for Apple iOS fra Apples AppStore.
Last ned eBokBib for Android fra Google Play.

Har du ikke lånekort så får du det på ditt lokale bibliotek. Inntil 10 e-bøker kan lånes av gangen, med en lånetid på 21 dager. Strekker ikke tiden til, og boken ikke har venteliste, kan låner selv fornye lånet én gang.
Og gledelig for mange: med e-boklån slipper låneren purringer fra biblioteket – bøkene leveres automatisk inn etter tre uker. Du kan også levere før om du er ferdig.

Spørsmål om løsningen og brukerstøtte:

For Bibliotekene

Materiale for utskrift og bruk på nettsider:

Noen presseklipp fra lansering:

Frode Pettersen
Sist oppdatert: fredag 16. oktober 2015