Fylkesbiblioteket > Om oss > Aktuelt > Leseåret 2010

Leseåret 2010

Bilde av to barn som leser2010 er av kunnskapsdepartementet og kultur – og kirkedepartementet utpekt som Nasjonalt leseår. Leseåret 2010 skal være starten på et leseløft som skal vare til 2014. Dette er svært positivt både for leselyst og læring, og en flott anledning til å sette i gang aktiviteter på området.

Sør-Trøndelag fylkesbibliotek ønsker at elevene skal få så stort utbytte av leseåret som mulig! Vi inviterer med dette dere som jobber med barn og unge i skolen til å tenke sammen med oss!

Hva ønsker du deg for din skole og dine elever i Nasjonalt leseår 2010?

Kan fylkesbiblioteket bidra på din skole? Vi kan jobbe med  konkrete tiltak, som samarbeidspartner eller som igangsetter. Vi tilbyr tjenester til skoler i fylket, som bokbuss og lesesett. Trenger du kurs innen litteratur eller bibliotek?

Vi tar i mot alle forslag, og skal gjøre vårt beste for at leseåret  blir markert på en positiv måte i skolen!

Les mer om fylkesbiblioteket på http://www.st.fylkesbibl.no

Kontaktperson ved Sør-Trøndelag fylkesbibliotek for Leseåret i skolen: Vibeke Sætherhaug  Indergård
telefon: 73866400 / 73866386
e-post: