Fylkesbiblioteket > Om oss > Aktuelt > Litteraturformidling for Tv-aksjonen

Litteraturformidling for Tv-aksjonen

Fylkesbiblioteket er så heldige å ha en medarbeider med Master i litteraturformidling – Karina Bording Halgunset. Karina bruker mye av tiden sin til å lese gode, spennende, såre, triste, artige bøker til barna som besøker henne på Kultur- og  bibliotekbussen. Hun er i tillegg inne i klassene og snakker om bøker, deltar på festivaler og feiringer med Leselykkehjul og annet spennende som får ungene til å bli nysgjerrige på bøker. Og til å bli glad i å lese.

Karina B. Halgunset

Karina er ikke bare en god forteller – hun er i tillegg et oppkomme av humor og fantasi. Og så kan hun å sy. Hun kan derfor både framstå som drage, prinsesse og sommerfugl og mye annet.

Selv om Karina har fullt opp, har hun likevel tid, og veldig lyst, til å gjøre en innsats for årets TV-aksjon. Pengene skal i år skal gå til Røde Kors. Gjennom aksjonen skal mer enn to millioner mennesker i Syria, Libanon, Sør Sudan, Afghanistan, Myanmar, Somalia, El Salvador, Guatemala og Honduras, få livsviktig hjelp. Omtrent 10% av pengene skal gå til å hjelpe flyktninger som har kommet til Norge.

Fylkesbiblioteket utlyser derfor med dette to budrunder på Karina, til inntekt for aksjonen. Vi dekker reise og alt annet for Karina – dere selve fortellerstunden.

Har du lyst til at klassen din eller biblioteket ditt skal få en koselig og artig lesestund? Hiv deg bare på, utgangsbud er kr 400.- Budrunden åpner onsdag 19. oktober og går ut oktober.

Bud legges inn på vår

Følg budene her: https://www.facebook.com/karinaleser/

(Selve besøket avtales mellom Karina og vinnende budgivere i etterkant av aksjonen.)

Lykke til som budgiver, og støtter av TV-aksjonen.