Fylkesbiblioteket > Om oss > Aktuelt > Pressemelding i forbindelse med Les soldat

Pressemelding i forbindelse med Les soldat

Fredag 23. august kommer forfatteren av «Brødre i blodet», Emil Johansen, til Ørland hovedflystasjon. Der skal han møte alle rekruttene som skal inn til førstegangstjeneste og snakke om boka. Alle soldatene vil få et eksemplar av boka. Pressen inviteres til arrangementet.

130-150 soldater vil få møte forfatteren og motta boken.

Arrangementet er en del av prosjektet «Les soldat» i regi av Fylkesbiblioteket i Sør-Trøndelag. Prosjektet har som formål å få førstegangsrekrutter til å lese mer bøker. Bokbussen fra Fylkesbiblioteket vil også stå på basen denne dagen slik at de som vil kan låne flere bøker.

I forbindelse med at Emil Johansen kommer til Ørlandet vil han også være på Ørland folkebibliotek torsdag 22. august kl. 19.30.

Tid/sted:

Ørland hovedflystasjon fredag 23. august kl. 13.00.

Kontaktinformasjon:

• Liv Ranum, Sør-Trøndelag fylkesbibliotek, tlf. 413 60 333
  • Marianne Wærnes, Sør-Trøndelag fylkesbibliotek, tlf. 996 41 901
  • Sølvi Karlsvik, Ørland Hovedflystasjon, tlf. 920 56 766
  • Kristin Hjerpseth, Ørlandet folkebibliotek, tlf. 72 51 55 10 (gjelder kun arrangementet på Ørland folkebibliotek på torsdag)