Fylkesbiblioteket > Om oss > Aktuelt > «SOMMER BETYR SOL, VARME OG LESELYSTNE BARN OG UNGDOM PÅ BIBLIOTEKET !

«SOMMER BETYR SOL, VARME OG LESELYSTNE BARN OG UNGDOM PÅ BIBLIOTEKET !

Barn og unge strømmer til bibliotekene i sommer !Bilde av to gutter som leser

Leselystaksjoner  initiert av folkebibliotekene i mange kommuner  lokker  lesehungrige barn og unge  til de lokale bibliotekene.

Røros bibliotek holder dørene åpne i sommer for bokinteresserte barn og unge og frister med bokpremier til de som leser mange bøker i ferien.

De unge som oppsøker bibliotekene i Trondheim, Melhus, Hitra og Orkdal får stempel i lesepass når bøker og lydbøker leveres tilbake, i tillegg til at de får muligheter for å ta leseknappen. Også her ryktes det om premiedryss og egne markeringer når sommeren er over !

Røros folkebibliotek

Trondheim folkebibliotek

Hitra bibliotek

Melhus bibliotek

Orkdal folkebibliotek

Fylkesbiblioteket gleder seg over denne sommerlige fokus på litteraturformidling rettet mot barn og unge i kommunene !